diumenge, 23 de desembre del 2007

MOLTA FELICITAT...

La que us volem desitjar per les festes i pel proper any 2008...

...i la que estem experimentant nosaltres a la Patagònia, amb personatges com aquests!




BONES FESTES!!!!!

6 comentaris:

Иú®iĂ ha dit...

quines fotos nenes!! quina envija sana em doneu!! jejeje!

feliç nadal i bona netrtada d´any nou!

Anònim ha dit...

Eoo!Hola nenas que tal!
Impressionants les fotos!Quina passada i quina monada els pinguins...son super monos semblen de peluix,donen ganes d'abraçar-los!
Donç per aqui tot be,ja a punt de que començin les festes de Nadal 2007,i jo amb les puntes cremades!Hem varen fer una desgracia l'altre dia a la pelu...i ara hem trobo una mica moixa...com creieu que he d'anar jo a dinars i sopars amb aquets cabellots!semblo la duquesa de Alba!Aixo hem passa per anar a una pelu de barriada...ja ho diu el papá "Lo barato sale caro"i quina rao que te...Donç res guapissimes que us ho passeu dallo mes be aquets dies i tingueu una entrada d'any super Patagonica!
Amb el Joel al final hem canviat de plans per cap d'any i ja passem de lo dels Alps Suissos ara farem Ribas de Freser,ho trobem mes excitant! ademes no tinc gens de ganes de passejar-me per les terminals amb aquets cabellots!
Bones Festes guapissimes!
Eli i Joel

Anònim ha dit...

Hola guapíssimes!!!
Les foques semblen nosaltres a Ses cales del Pilar: igual d'arrebossades però no igual de rabassudes!!
Sobre la cua de balena no tinc paraules, només un gran sospir i una lletra de cançó que diu "Ratxes de sol atravessen blaus marins, ses algues es tornen verdes i brillen ses estrelles, que ja s'ha fet de nit. I es plàcton s'il.lumina i canten ses balenes a trenta mil quilòmetres d'aquí..." Recordeu Antònia Font? De vegades en comptes de dir balenes diu sirenes... Atenció amb la temptació del cant de les sirenes, eeehhh?! que tard o d'hora us volem per aquí!!
Un petó gegant per cadascuna, de part de les nenes!

Laura i Txell

Tere ha dit...

Ep! germana i cunyada! Molt bones festes nadalenques!!! que estrany, no? Nosaltres ara fa un any érem prop d'aquí on sou vosaltres, i la sensació de Nadal era molt diferent... aquest any hem tornat a la normalitat: ahir vam anar a esquiar a Masella (superbé!), i al vespre va venir penya a casa a fer una mica de revetlla nadalenca, vam fer cagar el tió i vam menjar quatre torrons. Ara ens anem a vestir, que hem de començar la roda de visites del dia de Nadal.
Molts petons de tots 4!!!

Anònim ha dit...

Encara que anem una mica tard.... BON NADAL I FELIÇ ANY NOU.... que l'any que ve us porti encara mes felicitat pero alhora que la poguem disfrutar mes junts.
Sus troba a faltar, pero aquestes festes farem brindis brindetes a les vostres ........be que farem un brindis a la vostra salut i fins l'any que ve.
BON NADAL I FELIÇ COMENÇAMENT 2008.
Albert i Anna Mundet

argentina ha dit...

Us desitjo un bon final d'any 2007 i un feliç any 2008. Una abraçada.
Que bonica que és la Patagònia! oi?