divendres, 19 d’octubre del 2007

YUCATÁN, MÈXICO


Ens anem acomiadant de la península del Yucatan, on el clima és molt calurós i humit, i on la gent es distingeix per la seva amabilitat i tranquil·litat.
Començant a Playa del Carmen, amb una visita a Cozumel, l'illa dels esculls... I cap a Tulum, on hi ha unes runes precioses tocant el mar. D'aquí a Valladolid, ciutat tranquil·la com cap altra, i des d'on vem visitar una "meravella del món": Chichén-itzá.
La següent parada va ser a Mérida, la caòtica capital, on el seu bullici i aglomeració no ens hi van deixar estar més d'un dia i mig. Suposem que no va ser casualitat, pel fet que vem fugir cap a Uxmal (màgic Uxmal!). Allà ens vem relaxar tot passejant pel poblat maya, endinsat en un bosc de frondosa vegetació.

"Ahorita" ens trobem a Campeche, ciutat plena de "campechanos" i pirates... Última parada abans del nostre proper objectiu: CHIAPAS!!!

I ara unes fotos...andele, andele!!!


2 comentaris:

Tere ha dit...

Ala! nenes, que guai!!! això sí que és vida, no? nachos, guacamole, birra, platges de sorra blanca, una mica de cultureta perquè no sigui dit... i esteu negres! feu una cara de salut i bona vida espectacular. Moltes records i petons dels Casals Armengol en ple!!!
PD per cert, el Pere marxa demà diumenge cap a Chile. Tenim la mare a l'ASrgentina, elPere a Chile i vosaltres a Mèxic. Mitja família a llatinoamèrica!Ja sé que esteu bastant lluny, però més a prop que nosaltres sí que esteu...

Anònim ha dit...

Buenas buenas campechanas !! Pregunta de trivial : Es cierto que las botas camperas tienen su orígen en campeche?
En fi noies, no us oblideu de passar per Palenque, són les ruines més maques qhe he vist a Mèxic al mig de la selva selva i també podeu veure las cataratas de agua zú (agua azul) i el cañón del sumidero també val la pena. St. Juan chamula, a prop de st. Cristobal de las casas tb mola si hi aneu entreu a l'esglesia, doncs veneren la Coca cola i gallines, tot això en presencia de la Verge maria i St. Josep ! Semblen dones endomoniades.
En fi... passeu-ho molt rebé. Per Can Galileu anem fent, ara veurem Ventdelplà (nenes! que la Teresa ara està prenyada!!).
Bueno us deixo estar tranquis. Records de la Montserrat i la Silvia.