diumenge, 20 de gener del 2008

Se'ns acumula la feina!


En aquesta Patagònia, si una cosa és difícil, és mantenir un blog actualitzat! Per diverses raons: u, la conexió a internet és terriblement lenta (com els viatges en bus!); dos, hi ha tant per fer, per veure, per absorbir i per processar, que no donem l'abast; tres: la nostra creativitat i els nostres recursos literaris treuen fum! Estem pensant de fer un curs de redacció literària quan tornem! Tot plegat fa que anem una mica retrassades, i que fins al Bolson (ja Patagonia amunt), no acabéssim de penjar les fotos d'Ushuaia.
Però farem un esforç i intentarem explicar-vos una mica què ha passat des de llavors fins avui, a San Martin de los Andes, que no és poc!

Teníem moltes ganes de pujar per terra la Patagònia, moltes! La mítica Ruta 40, carretera de "ripio" (grava) que puja vorejant els Andes, amb quilòmetres i quilòmetres de vista patagònica pura, és a dir: estepa, més estepa, i més estepa, cels espectaculars (pintats de roses, liles, grocs i taronges), horitzons infinits, nyandús i guanacos arreu, tot molt salvatge!

Doncs bé, ens ha encantat la Ruta 40, és molt bonica, però la veritat...n'hem acabat fartes! Horíssimes d'autobús, trajectes interminables amb averia sempre inclosa en el preu (un dia una roda, un altre dia un tubet del fre...), en fi...coses del ripio! Tant és així que l'últim trosset de Ruta 40, ja asfaltada, el vem fer amb camió (a dit). Visca l'aventura!

I aquí ho deixem, perquè de veritat que no tenim paraules per expressar el que hem sentit veient tot això. Veieu, veieu...

PD: Teniu fotos de: l'estepa patagònica, l'emocionant Perito Moreno, el Lago Argentino, el bar "la Senyera" al Chaltén, el Marc (un amic xulíssim que hem fet!), el Fitz Roy majestuós, i altres paissatges immensos de la serralada andina.

I la pròxima crònica....des de Xile!!!


8 comentaris:

Tere ha dit...

Nenes, kina passada!!! feu una enveja fastigosa, eh? Una pregunta curiosa: què és el que surt de la motxilla de la Mònica a l'última foto?
Apa, dew! (me'n vaig a veure CSI)

Monika i Núria ha dit...

ÉS UN JOC DE MALABARS! JA US FAREM UNA DEMO QUAN TORNEM... ;)
CHAO!!!

Anònim ha dit...

Ostres Tere amb quin detall analitzes les fotos!!

Anònim ha dit...

Eooo!,Hola nenas...He d'anar super rapid avui!No tinc temps ni per parar un segon!Estic a punt d'agafar el pont aeri i tinc enllaç cap a Milan avui mateix! Us escric desde el meu i-phone mentres hem fan les ungles dels peus!(per cert...quin passote que t'estiguin trient les duricies,mentres veus enlairar-se els avions...),be,el tema es que si heu d'anar a Cordova,no us podeu perdre dos poblets del costat! son Minalcuervo i Carlospaz,No us ho perdeu,
Us deixo que ja hem toca triar el color del pintaungles,crec que fare un rosa palo..no ho se...
petons!

Eli

Anònim ha dit...

Ei, algú s'apunta a muntar un club de fans de l'Elisabeth de la UPC??
;-)

Anònim ha dit...

T.T ke preteneeu?? matarma d'embeja??????
pfff... ia se xk fa tan d tems k no ma pasava x el blog... xk el meu subconcient sap ke si mi pasu ma murire d'embeja, i cla... u fa x no ferma patir xD
sabeu k la nena/nen akella k tava sentat/sentada al custat d la mk s'asembla a mi cuan era petita?? =D
i tb eu vist pinguinus?? i isabergs?? i paisatges k fan caura la baba?????????????? T.T kina embejaaaaa
enu... vax durmi, ara ia ma pasare mes suvin =)
ia parlarem okii??
un petonaaaas per cadascuna!!!!!!!

Monika i Núria ha dit...

ei nena Eli!!!!!,què tal?!!!...
Fa uns dies que et volem dir coses,pero ja saps com és això de viatjar!.Ens alegra molt que estigueu tant bé amb el Joel,i que ens dexeu comentaris al blog de tant en tant,com dius tu sempre és un "passote"...Bé guapis,i sobre lo del pinta ungles que ens expliques,doncs dir-te que nosaltres et veiem molt més amb un "rojo pasión",que no vol dir que sigui "rojo p..."!,bé nena tu mateixa!!! adews xatus! petonarros xilenos!! mkinurs ;)

PD: Ah Eli!,que nosaltres ja som sòcies del teu club de fans..q lo sepas!!!

Anònim ha dit...

Juer nenes aixo es increible.

Feu una enveja (sana, ja ho sabeu) que es una passada. Quins paisatges, quina pau, quines gents...N'estic ben segur que la riquesa cultural i visual amb que torneu no es podrà equiparar ja amb gaires coses de les que us queden per conèixer, tot i que pensant-ho be, que collons, espero equivocar-me i que encara després d'akest viatge us en kedin altres iguals o millors.

Continueu donant abraçades de part meva a tot aquell/a que us tracti be.¡¡PETONS!!

P.D: Ja farem unes sessions amb els bastons i ens ensenyem alguns truquets, que jo també l'hi dono!